Online hakemusTulossa olevat ryhmätLöydä vapaa paikkaBNI in EnglishGold ClubBNI Finland KasvutiimiHaluatko liittyä BNI Finland tiimiin

 

 

 

Tarja Kosonen

Mallipaino Oy

Director ConsultantMy BusinessPainamme tilauksesta lähes tulkoon kaikkea paperille. Pienemmät erät digitaalisesti ja isommat erät sekä premiumlaatuiset tuotteet offset- menetelmällä. Meiltä saa myös suunnitteluavun, taittopalvelun, henkilökortit, roll upit ja muut messutarvikkeet. Älä tuhlaa aikaa, rahaa tai hermojasi vaan ole yhteydessä meihin ja kysy lisää! Me autamme!

Ideal ReferralYritys/yhteisö joka haluaa yksilölliset painotuotteet ja/tai kokonaisvaltaisen palvelun antavan painopartnerin.

Top ProductMainokset, esitteet, lomakkeet - myös jäljentävät, kirjekuoret, kortit, jäsenlehdet, käyttömanuaalit, julisteet, roll upit, suurkuvat, tarrat, folderit, kangasliput, opasteita, kehyksiä ja muita erikoistuotteita.

Top Problem SolvedAsiakkaamme luotti lupaamamme todella kireän toimitusaikataulun pitämiseen ja mainosti omille asiakkailleen, että tuote on saatavilla tietyssä tapahtumassa. Eikä luottamus ollut turha.

My Ideal Referral PartnerMainostoimistot, pk-yritykset, markkinointipäälliköt, toimitusjohtajat, yhteyspäälliköt