Online hakemusTulossa olevat ryhmätLöydä vapaa paikkaBNI in EnglishGold ClubBNI Finland KasvutiimiHaluatko liittyä BNI Finland tiimiin

 

 

 

TIETOA BNI:stä

Haluatko mukaan verkostoon, joka tarjoaa Sinulle ja yrityksellesi kymmeniä uusia kontakteja ja tätä kautta mahdollisuuden kasvattaa myös omaa liiketoimintaa?

BNI-ryhmät tarjoavat tähän positiivisen, yrittäjähenkisen ja aidosti liiketoiminnan kehittämiseen orientoituneen yhteisön. Toimintamme perustuu keskinäiseen luottamukseen, jonka pohjalta BNI:n liikekumppanit suosittelevat Sinua ja yritystäsi omissa asiakasverkostoissaan.  Nämä suositukset voivat tuottaa Sinulle vuositasolla todella merkittävän määrän uusia asiakaskontakteja, jotka kasvattavat myös liiketoimintaasi.

Tarjolla oleva menestys perustuu kuitenkin omaan aktiivisuuteesi. Mikäli haluat suosituksia muilta, Sinun on annettava niitä myös itse.

Kokemuksesta voimme sanoa, että tämä vuosisatoja vanha ”Givers gain”- periaate on edelleen voimissaan. Yksinkertaisuudessaan tämä periaate tarkoittaa sitä, että "se joka antaa - voi saada".  Tämän vahvistavat myös numerot: BNI:ssä jaettiin vuonna 2016 yli 8,8 miljoonaa suositusta. Niiden rahallinen arvo oli 10,6 miljardia euroa.

Tule mukaan menestyjäjoukkueeseen!

Vauhtimme kiihtyy jatkuvasti myös Suomessa. Eri puolella Suomea toimivien BNI-ryhmien liikevaihtolukemat ovat kiivenneet lyhyessä ajassa satoihin tuhansiin euroihin ja suunta on edelleen ylöspäin.  Myös uusia ryhmiä perustetaan jatkuvasti.

Menestyneimmistä ja ripeimmin kasvavista ryhmistä on lyhyessä ajassa muodostunut tiiviitä joukkueita, joiden jokainen markkinointiohjelmassa oleva yritys on vahvasti sitoutunut auttamaan muita eteenpäin säännöllisten suositusten avulla.

BNI-ryhmät kokoontuvat viikoittain ja kokoukset kestävät 90 minuuttia. Paikalle kannattaa kuitenkin tulla hyvissä ajoin ja viivähtää siellä hetki myös kokouksen jälkeen. Näin Sinulle jää aikaa vapaamuotoiseen verkostoitumiseen ja kontaktointiin muiden paikallaolevien kanssa.

BNI:ssä Sinun ei tarvitse pelätä sisäistä kilpailua, sillä jokaisessa ryhmässä on edustettuna vain yksi yritys kultakin toimialan sektorilta. Jos yrityksen määräämä yhteyshenkilö joskus estynyt osallistumaan kokoukseen, voit lähettää paikalle sijaisen.

Edullinen markkinointi-investointi

BNI on yrityksellesi selkeä markkinointi-investointi, joka koostuu liittymismaksusta 140 € (alv 0%) ja vuosimaksusta 810 € (alv 0%). Liittymismaksuun sisältyy BNI Connect, koulutus ja markkinointimateriaalit ja se on kertaluontoinen.

Lisäksi tulevat kokouspaikkaan liittyvät kokoustila- ja tarjoilumaksut, jotka yleensä on 5-15 euron luokkaa/kerta.  Tarkemmat tiedot näistä saat vieraillessasi BNI-ryhmässä.

Paikallisen BNI ryhmän paikka voi hakea suoraan tai 1-2 vierailukerran jälkeen.  Hakemuksesi käsittelee ryhmän koostuva komitea ja päätös pyritään tekemään seuraavaan kokoukseen mennessä. Tämän jälkeen yritys saa laskun ja maksun suoritettuaan voi ryhmään tulla viralliseksi liikekumppaniksi.

BNI toiminta tuottaa Sinulle mm. seuraavia etuja:

 • Näkyvyytesi paranee eri alojen ammattilaisten keskuudessa

 • Suositukset tuovat uutta kauppaa ja liiketoimintaa

 • Opit puhumaan omasta liiketoiminnastasi tiiviisti ja tehokkaasti

 • Pääset hiomaan esiintymistaitojasi

 • Olet vuosittain mukana noin 45:ssä verkostoitumiskokouksessa

 • Uusien liikekumppanien Basic Training -koulutus - joka on yksilölle suunnattu menestyskoulutus

 • Workshop -koulutuksia verkostoitumisen eri osa-alueilla

 • Johtoryhmäkoulutusta - Team Training käsittelee ryhmän johtamista ja dynamiikkaa

 • Mahdollisuus osallistua BNI:n yhteisiin koulutus- ja verkostoitumistilaisuuksiin

 • BNI-käyntikorttikansio, nimikyltti ja BNI-pinssi

 • SuccessNet uutiskirje ja koulutusmateriaalia verkostoitumiseen, esiintymiseen ja bisnekseen