BNI Kansallinen Konferenssi 2024 | LEGENDAT

Perjantai 19.1.2024 Scandic Park Helsinki

BNI on täynnä huipputekijöitä, ikimuistoisia menestystarinoita ja uskomattomia yhteistyömahdollisuuksia – todellisia BNI Legendoja! Näistä koostuu myös tulevan tapahtumamme teema ”Legendat”.

Kansallinen Konferenssimme nostaa esille tarinoita ja ihmisiä, jotka ovat todella muuttaneet myös suomalaisten yritysten asiakashankintatapoja. Suosituksen voima on vahva ja siitä voimasta haluamme kertoa sankaritarinoiden eli legendojen muodossa. Tule näkemään ja kuulemaan, mihin kaikkeen maailman suurin ja tehokkain suositusmarkkinointiorganisaatio BNI todella pystyy!

BNI Kansallinen Konferenssi toteutetaan nyt ensimmäistä kertaa koko päivän tapahtumana 19. tammikuuta 2024 Helsingissä. Valmennuspäivän sisältö on rakennettu täysin liikekumppanitutkimuksessa kerrottujen koulutustoivomusten ympärille. Ilta huipentuu jo perinteiseen BNI Gaalaan ja illan aikana selviää myös se BNI-ryhmä, joka tulee nappaamaan Level Up -kilpailun pääpalkinnon eli 1.000 euroa!

Tule mukaan - opi, verkostoidu ja nauti päivästä sekä huikeasta gaalaillasta! Muistathan varmistaa paikkasi ilmoittautumalla mahdollisimman pian!

Paikka: Scandic Park Helsinki, Mannerheimintie 46, 00260 Helsinki

Ohjelma ja hinnat:

Päiväohjelma: Klo 10–15.30 Kansallisen Konferenssin valmennukset, hinta 110 €/hlö (sis. alv 24 %)

Ohjelmassa on päivällä tarjolla huikea valmennuskokonaisuus huippuasiantuntijoiden vetämänä. Mukana valmentajina ovat mm. näyttelijä-muusikko Konsta Hietanen puhumassa esiintymisestä ja Diili-voittaja Aki Keskitalo kertomassa, miten hyvällä tiimityöllä tehdään parempia diilejä. Päivän aikana pureudumme myös myynnin ja markkinoinnin uusimpiin trendeihin, joista saat käytännönläheiset vinkit ja opit käyttöösi.

Tapahtuma tarjoaa myös oivallisen mahdollisuuden niin verkostoitumiseen, suhteiden rakentamiseen kuin uusien bisnesmahdollisuuksien löytämiseen tehokkaan Business Speed Networkingin avulla, jota fasilitoi BNI Suomen Annika Rautiainen.

VALMENNUSPÄIVÄN OHJELMA:
10.00–10.05    BNI Suomen Kansallinen Konferenssi 2024 - Avaus 
                        Pasi Pasanen – Maajohtaja / BNI Suomi

10.05–10.45    Ideasta konseptiksi   
                        Aki Keskitalo – Diili-ohjelman voittaja 2023, operatiivinen johtaja, yrittäjä

10.45–11.30    TikTokilla energiaa markkinointiin
                        Juha ”Vauhtipyörä” Ahola - Yritysvalmentaja, sparraaja, mentori / Vauhtipyörä Ahola Oy
                        & Toni Konsti - TikTok-strategisti & lyhytvideoiden suunnannäyttäjä / FIID

11.30–12.30    Lounas

12.30–13.30    Ohjattu Speed Networking -pikaverkostoituminen                                
                        Annika Rautiainen – Rutiinihakkeri & BNI Director Consultant

13.30–14.00    BNI-puheenvuoro 

14.00–14.45    Tekoälyn mahdollisuudet 
                        Pinja Heikkilä – Tekoälykonsultti, mainostoimistoyrittäjä / Timanttimedia

14.45–15.30    Esiintymisen kauneus ja kauheus
                        Konsta Hietanen - Näyttelijä-muusikko

15.30–16.30   Vapaata verkostoitumista, tarjolla Taste Break -buffet

Päivälipun hintaan sisältyy: Päivän monipuoliset valmennukset huippuasiantuntijoiden vetäminä, ohjattu business speed networking -verkostoituminen, runsaat tarjoilut päivän aikana (aamupala ennen tilaisuuden alkua aulatilassa, lounas ravintola Famussa, iltapäivällä Taste break buffet).
BNI-konsulteille valmennuspäivä on ilmainen!

Iltaohjelma: Klo 18 alkaen BNI Gaala 2024, hinta 150 €/hlö tai erikoishinta 50 €/hlö* (sis. alv 24 %)

Illan gaalassa juhlistamme vuoden 2023 saavutuksia ja palkitsemme parhaiten menestyneet BNI-liikekumppanit, ryhmät ja konsultit. Luvassa on huikeita verkostoitumismahdollisuuksia, räiskyvää tunnelmaa, palkintoja, roppakaupalla inspiraatiota, iloista hauskanpitoa ja ikimuistoisia hetkiä.

Iltalipun hintaan sisältyy: Palkintogaalan ohjelma, kolmen ruokalajin illallinen, alkudrinkki sekä 2 viinikaatoa/ ruokajuomaa.

*Iltaohjelmaan alennettuun erikoishintaan 50 € ovat oikeutettuja osallistumaan: BNI Gold Club Member -liikekumppanit, BNI-konsultit, BNI-lähettiläät sekä iltatapahtuman avustaviin tehtäviin nimetyt BNI-liikekumppanit.

Iltatilaisuuden pukukoodi: Tumma puku

BNI Kansallinen Konferenssi on kaikille BNI-liikekumppaneille avoin! Lisäksi osallistumaan ovat tervetulleita myös BNI-varahenkilöt sekä avecit. Valmennuspäivän ja palkintogaalan hinnat laskutetaan etukäteen ilmoittautumisen jälkeen.

Mukaan mahtuu 200 osallistujaa sekä päivä- että iltatapahtumaan. Paikka tähän huippupäivään kannattaa varata viipymättä täyttämällä alta löytyvä ilmoittautumislomake!

Majoitus

Mikäli sinulla on tarvetta majoitukselle, tiedustele huonetta hotellista mahdollisimman pian, jotta saat hyödynnettyä edullisimmat hinnat. Majoittumiseen saat alennuksen päivän hinnasta varauskoodilla FIARB.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan ja varaa paikkasi vuoden tärkeimpään BNI-tapahtumaan mahdollisimman pian!
Early Bird -hinnan voit hyödyntää 6.12. asti. Ilmoittautuminen sulkeutuu 5.1.2024.
Ilmoittautumislomake alla.

Lämpimästi tervetuloa BNI Kansalliseen Konferenssiin 19.1.2024 Helsingissä!

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

BNI-uutisia maailmalta

    Ajax loader image