Miksi BNI?

 

BNI tarjoaa positiivisen, organisoidun konseptin liiketoiminnan kehittämiseen ja suositusten saamiseen.

BNI:n etuja

BNI:hin liittymisessä on lukuisia etuja:

 • Kasvata liiketoiminnan mahdollisuuksia. Voit suositusten avulla lisätä huomattavasti kaupanteon mahdollisuuksia
 • Ammatillinen kehittyminen. Sinulla on pääsy omiin, erityisiin valmennusohjelmiimme ja saat mahdollisuuksia terävöittää oman yrityksesi esittelytaitojasi.
 • Loistavat mahdollisuudet verkostoitua. Pääset mukaan jopa 52 myyntikokoukseen vuosittain ja tutustut lukuisiin lähiseudun liike-elämän ammattilaisiin ja vaikuttajiin.
 • Liikekumppanuuden lisäedut. Saat erilaisia työkaluja ja koulutusmateriaaleja verkostoitumiseen, esiintymiseen ja liike-elämän kehittämisen käytäntöihin.

Ennen kokousta

Hyvä tietää ennen ensimmäistä BNI-kokoustasi:

 • Valmistautuminen. Mennessäsi kokoukseen, valmistaudu kertomaan omasta liiketoiminnastasi. Liikekumppanit ovat kiinnostuneita siitä, miten voisitte vastavuoroisesti tukea toistenne toimintaa. Muista ottaa käyntikortteja mukaan!
 • Kokoukset. Voit osallistua ryhmän kokoukseen vierailijana kahdesti. Käytä tämä aika ryhmään ja sen liikekumppaneihin tutustumiseen, älä oman bisneksesi edistämiseen. Kokoukset ovat energisiä ja ne noudattavat aina BNI-agendaa. Kokousten kesto on n. 90 minuuttia ja lisäksi ennen ja jälkeen kokouksen on mahdollisuus verkostoitumiseen. Tule paikalle n. 15 min. ennen kokouksen alkua ja käytä hyväksesti verkostoitumismahdollisuus. Tullessasi ilmoittaudu mukaan vierailijana.
 • Olet asiantuntija. Samassa BNI-ryhmässä voi olla vain yksi edustaja kultakin toimialalta, joten ryhmissä ei ole sisäistä kilpailua. Kun liityt ryhmään, olet ryhmässä toimialasi ainoa edustaja. Ryhmäsi liikekumppanit oppivat kääntymään puoleesi, kun he tarvitsevat alasi palveluja.
 • Ammattitaito. Ryhmän liikekumppanit ovat edustamansa alan töissä kokopäiväisesti. He ovat siten oman alansa asiantuntijoita. 

BNI vuosimaksu

 • BNI:n kertaluontoinen liittymismaksu on 250 € + alv ja vuotuinen markkinointimaksu on 990 € + alv.  Lisäksi tulee ryhmän aamiais- / lounasmaksut. Liikekumppanuus BNI-ryhmässä on erittäin kustannustehokas ja aktiivinen tapa markkinoida henkilökohtaisesti omia palveluitaan ja löytää omille tuotteille ja palveluille erinomainen markkinointi- ja myyntitiimi.
   

  Huom! 1.7.2024 alkaen: liittymismaksu 250 € ja vuosimaksu 1049 € (+ alv.). Jatkossa voit maksaa myös 2 tai 5 vuoden jakson kerralla! 2v vuosimaksu: 1 979 €, 5v vuosimaksu: 3 699 €. 

Jos et ole vielä tutustunut BNI-toimintaan ja haluat tulla vierailulle johonkin monista BNI-ryhmistämme, voit täyttää vierailupyyntölomakkeen ja olemme sinuun yhteydessä. Alla olevasta linkistä pääset täyttämään lomakkeen.
https://bni.fi/fi/haluanvierailulleryhmaan

 

BNI-uutisia maailmalta

  Ajax loader image