Perusta BNI-ryhmä

Oletko kiinnostunut uuden BNI-ryhmän perustamisesta?

BNI on maailman suurin ja tehokkain henkilökohtaisten bisnessuositusten välittäjäorganisaatio, jolla on yli 11.100 ryhmää ja yli 320.000 ryhmien jäsentä, eli BNI-liikekumppania ympäri maailmaa. Ryhmiin kuuluu yritysten omistajia, myyjiä ja markkinointihenkilöitä. Tavoitteena on tuoda kaikille lisää kauppaa ammattimaisen verkostoitumisen ja laadukkaiden kaupanmahdollisuuksien, eli suositusten avulla.

Suunnitteilla useita uusia ryhmiä

Ryhmiä perustetaan jatkuvasti lisää, koska kuhunkin BNI-ryhmään voi kuulua vain yksi edustaja kultakin osaamisalueelta, eli toimialakärjeltä. Tavoitteena on rakentaa mahdollisimman laaja useiden eri ammattikuntien yhteinen suositusverkosto. BNI-toiminta perustuu vahvoihin arvoihin, joista tärkein on ”Givers Gain”, eli halu jakaa ensin hyvää muille ja sen jälkeen saada apua muilta.

Sinustako uuden BNI-ryhmän perustaja?

Ryhmän perustajaksi soveltuu henkilö, jolla on laajat kontaktiverkostot, hyvät esiintymistaidot ja mahdollisuus vaikuttaa omaan ajankäyttöönsä. Tehtävä on sivutoiminen, joten se toimii hyvänä lisänä omien liiketoimintojen ja osaamisen kasvattamiseen. BNI-konseptin tunteminen on eduksi.

Ryhmien perustajat koulutetaan tehtävään selkeän perustamiskonseptin avulla, joten aiempaa kokemusta ryhmän perustamisesta ei vaadita. Ryhmän voi perustaa yksin tai pienen tiimin avulla. BNI-ammattilaiset tukevat uusia ryhmien perustajia.

Ole yhteydessä, jos kiinnostuit!

Jos olet kiinnostunut BNI-ryhmän perustamisesta soita tai lähetä viesti BNI Suomen maajohtaja Pasi Pasaselle, puh. 044 577 4011, sp. [email protected].

BNI-uutisia maailmalta

    Ajax loader image