BNI-hakemus

Voit hakea BNI:n liikekumppaniksi täyttämällä sivun alaosassa olevan hakemuslomakkeen

Jos sen sijaan olet uusimassa liikekumppanuuttasi, uusintahakemus jätetään täältä.

Huomioithan lomaketta täyttäessäsi, että kaikki tiedot ovat pakollisia. Tutustu huolella myös oheisiin sääntöihin/ohjeistuksiin.

1.7.2024 alkaen: liittymismaksu 250 € ja vuosimaksu 1049 € (+ alv.). Jatkossa voit maksaa myös 2 tai 5 vuoden jakson kerralla! 2v vuosimaksu: 1 979 €, 5v vuosimaksu: 3 699 €. (Vuosimaksu on 30.6.2024 asti 990 € ja kertaluontoinen liittymismaksu on 250 €).
Huomaathan, että näihin hintoihin lisätään alv. Pidätämme oikeuden hinnantarkastuksiin vuosittain.

Voit hakea BNI maksuun jaksotusta (lainaa). Suosittelemme QRED yritystä. Korostamme, että tämä yhtiö on erillinen yritys, jonka kanssa teemme yhteistyötä.www.qred.fi/partneri/bni

Muistathan merkitä ensimmäiseen kysymykseen MIHIN RYHMÄÄN OLET HAKEMASSA, kiitos. Näin hakemuksesi kohdistuu oikeaan ryhmään.

Henkilötietoja valvotaan yhteisesti BNI Worldwide Development Limited, BNI Scandinavia AB ja BNI Finland Oy:n toimesta. Henkilötietojasi käsitellään BNI:n käyttöjärjestelmässä (BNI Connect®) ja hallinnoidaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

-----------

Apply for a BNI membership by filling the application form below.

Please note that all form fields are required. Please read also the rules and guidelines below.

Go to renewal form, If you are renewing your membership.

Personal Data shall be jointly controlled by BNI Worldwide Development Limited, BNI Scandinavia AB and [Sub-Franchisee Entity]. Your personal data will be processed in BNI’s operating management system (BNI Connect®) and shall be governed by the EU’s General Data Protection Regulation.


BNI-uutisia maailmalta

    Ajax loader image