BNI - Maailman suurin liike-elämän suositusorganisaatio

BNI - Lisää kaupan mahdollisuuksia

Ensimmäinen BNI (Business Network International)-ryhmä sai alkunsa vuonna 1985 Yhdysvalloissa. Sittemmin tämä toimivaksi todettu konsepti on levinnyt ympäri maailman. BNI-ryhmiin kuuluvat liikekumppanit ovat bisnesmaailman ammattilaisia, jotka auttavat toisiaan kasvattamaan kunkin bisnestä sitoutumalla Givers Gain® - periaatteeseen.

Joka viikko tuhansissa maailman BNI-ryhmissä liikekumppanit tapaavat toisiaan tavoitteena rakentaa ja vaalia kestäviä liikesuhteita ja välittää toisilleen laadukkaita suosituksia.

Liikekumppanuus tarjoaa pääsyn valmennuksiin ja vertaisoppimiseen sekä mahdollisuuksia verkostoitumiseen ja kaupantekoon paitsi paikallisten yritysten, myös satojentuhansien muiden yritysten kanssa ympäri maailman.

Haluatko vierailla ryhmässä ja kuulla lisää?

Paras tapa saada lisätietoa siitä, miten BNI toimii, on vierailla paikallisen ryhmän kokouksessa ja nähdä itse, millaista toiminta on. Kaikki ryhmät noudattavat samaa konseptia, mutta niissä on omat yksilölliset piirteensä. 

Jos haluat tulla vierailulle johonkin monista BNI-ryhmistämme, voit täyttää vierailupyyntölomakkeen ja olemme sinuun yhteydessä. Alla olevasta linkistä pääset täyttämään lomakkeen.
https://bni.fi/fi/haluanvierailulleryhmaan

 

BNI ® Changing the Way the World Does Business ®

 

 

BNI-uutisia maailmalta

    Ajax loader image