BNI Uusintahakemus

Voit hakea BNI-liikekumppanuuden uusintaa alla olevalla lomakkeella

Huomioithan lomaketta täyttäessäsi, että kaikki tiedot ovat pakollisia. Tutustu huolella myös oheisiin sääntöihin/ohjeistuksiin.

1.7.2024 alkaen vuosimaksu on 1049 € (+ alv.). Jatkossa voit maksaa myös 2 tai 5 vuoden jakson kerralla! 2v vuosimaksu: 1 979 €, 5v vuosimaksu: 3 699 €. (30.6.2024 asti vuosimaksu on 990 €). Huomaathan, että hintoihin lisätään myös alv.

Pidätämme oikeuden hinnantarkastuksiin vuosittain.

Muista merkitä lomaketta täyttäessäsi, MIHIN RYHMÄÄN OLET HAKEMASSA, kiitos. Näin hakemuksesi kohdistuu oikeaan ryhmään.

Voit hakea BNI maksuun jaksotusta (lainaa). Suosittelemme QRED yritystä, jonka hakemuslomakkeelle on linkki alla. Korostamme, että tämä yhtiö on erillinen yritys, jonka kanssa teemme yhteistyötä.
www.qred.fi/partneri/bni

Henkilötietoja valvotaan yhteisesti BNI Worldwide Development Limited, BNI Scandinavia AB ja BNI Finland Oy:n toimesta. Henkilötietojasi käsitellään BNI:n käyttöjärjestelmässä (BNI Connect®) ja hallinnoidaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

---------------------

Apply for renewal of BNI membership by filling the application form below.

Please note that all form fields are required. Please read also the rules and guidelines below.

Personal Data shall be jointly controlled by BNI Worldwide Development Limited, BNI Scandinavia AB and [Sub-Franchisee Entity]. Your personal data will be processed in BNI’s operating management system (BNI Connect®) and shall be governed by the EU’s General Data Protection Regulation.

 

BNI-uutisia maailmalta

    Ajax loader image