Kokemuksia BNI:stä

Päämäärämme on auttaa liikekumppaneita kasvattamaan liiketoimintaansa tehokkaan, positiivisen ja ammattimaisen suositusorganisaation kautta. BNI-verkosto auttaa liikekumppaneita kehittämään pitkäaikaisia, merkityksellisiä suhteita osaavien bisnesammattilaisten kanssa. 

 

 

Testimonial image

“Olen oppinut tuntemaan paljon paikallisia yrityksiä BNI-toiminnan kautta. Pystyn tarjoamaan asiakkailleni kokonaisvaltaista palvelua, kun oman ryhmän sähkömies, putkimies, kattoyritys ja muut ammattilaiset ovat vain puhelinsoiton päässä. Olen saanut BNI:n kautta mukavasti kauppaa ja paljon iloa elämään.”

Minna Hankola

RE/MAX Via, BNI Lohja Lake

Testimonial image

“Liityimme liikekumppaniksi BNI Pori Syke -ryhmään ensimmäisten joukossa vuonna 2014. Toimimme lukitus- ja turvallisuusalalla Porin ja Satakunnan talousalueella. Halusimme lähteä mukaan vahvistamaan yhteistyöverkostoamme. Olemme saaneet BNI:n kautta erinomaisia yhteistyökumppaneita ja uusia asiakkaita niin itsellemme kuin myös BNI kumppaneillemme. BNI Pori Sykkeen voimalla olemme saaneet Suosituksilla Yhdessä Kaikille Enemmän!”

Heli Lindqvist

Lukkotalo, Lukko ja Kone Oy, BNI Pori Syke

Testimonial image

“Kuluneet ensimmäiset BNI-vuoteni ovat olleet varsin upeita minulle ja yritykselleni. Kun antaa paljon saa myös paljon. Koko markkinointini on perustunut alun perin suosituksiin. BNI:ssä suosittelua kuitenkin tehdään paljon, paljon tehokkaammin. Olen päässyt mukaan sellaisiin projekteihin mihin en olisi mitenkään muuten voinut päästä. Olisinpa tiennyt tästä aiemmin. Tämä on yritykselle mahdollisuus kasvuun.”

Henrik Söderlund

Valkeus Oy, BNI Aviapolis

The Latest From BNI

    Ajax loader image