Kokemuksia BNI:stä

Päämäärämme on auttaa liikekumppaneita kasvattamaan liiketoimintaansa tehokkaan, positiivisen ja ammattimaisen suositusorganisaation kautta. BNI-verkosto auttaa liikekumppaneita kehittämään pitkäaikaisia, merkityksellisiä suhteita osaavien bisnesammattilaisten kanssa. 

 

 

Liityimme BNI Turku Hurricane-ryhmään vuonna 2016. Toimimme kiinteistöhuollon parissa Turun talousalueella. Halusimme löytää kumppaneita vahvistamaan yhteistyöverkostoamme. Olemme saaneet BNI:n kautta erinomaisia yhteistyökumppaneita ja myös uusia asiakkaita niin itsellemme kuin myös kumppaneillemme. Suositusten voima on ollut valtava ja BNI on avannut meille uusia ovia menestykseen!

Hermanni Uusitalo Domino kiinteistöpalvelut Oy, BNI Turku Hurricane

Liityimme liikekumppaniksi BNI Pori Syke -ryhmään ensimmäisten joukossa vuonna 2014. Toimimme lukitus- ja turvallisuusalalla Porin ja Satakunnan talousalueella. Halusimme lähteä mukaan vahvistamaan yhteistyöverkostoamme. Olemme saaneet BNI:n kautta erinomaisia yhteistyökumppaneita ja uusia asiakkaita niin itsellemme kuin myös BNI kumppaneillemme. BNI Pori Sykkeen voimalla olemme saaneet Suosituksilla Yhdessä Kaikille Enemmän!

Heli Lindqvist Lukkotalo, Lukko ja Kone Oy, BNI Pori Syke

Kuluneet ensimmäiset BNI-vuoteni ovat olleet varsin upeita minulle ja yritykselleni. Kun antaa paljon saa myös paljon. Koko markkinointini on perustunut alun perin suosituksiin. BNI:ssä suosittelua kuitenkin tehdään paljon, paljon tehokkaammin. Olen päässyt mukaan sellaisiin projekteihin mihin en olisi mitenkään muuten voinut päästä. Olisinpa tiennyt tästä aiemmin. Tämä on yritykselle mahdollisuus kasvuun.

Henrik Söderlund Valkeus Oy, BNI Aviapolis

The Latest From BNI View All