Kokemuksia BNI:stä

Päämäärämme on auttaa liikekumppaneita kasvattamaan liiketoimintaansa tehokkaan, positiivisen ja ammattimaisen suositusorganisaation kautta. BNI-verkosto auttaa liikekumppaneita kehittämään pitkäaikaisia, merkityksellisiä suhteita osaavien bisnesammattilaisten kanssa. 

 

 

Liityimme BNI Turku Hurricane-ryhmään vuonna 2016. Toimimme kiinteistöhuollon parissa Turun talousalueella. Halusimme löytää kumppaneita vahvistamaan yhteistyöverkostoamme. Olemme saaneet BNI:n kautta erinomaisia yhteistyökumppaneita ja myös uusia asiakkaita niin itsellemme kuin myös kumppaneillemme. Suositusten voima on ollut valtava ja BNI on avannut meille uusia ovia menestykseen!

Hermanni Uusitalo Domino kiinteistöpalvelut Oy, BNI Turku Hurricane

BNI Kuopio-ryhmään liityttyäni olemme saaneet yritystoimintamme kasvamaan kiihtyvällä vauhdilla. Avaimena oman toiminnan kehittämiseen ovat olleet BNI:n kautta saadut uudet, erittäin hyvät verkostot ja äärimmäisen hienot, samanhenkiset uudet ystävät. Suositteluiden avulla ovet ovat avautuneet sellaisiin asiakasyrityksiin, minne muuta kautta olisi vaikeaa tai lähes mahdotonta päästä. BNI:stä saatu ”Givers gain”-ajatusmalli ajaa minua viikon jokaisena päivänä aina parempiin suorituksiin ja saavutuksiin.

Harri Juntunen Nerd Fuel Oy, BNI Kuopio

Kuluneet ensimmäiset BNI-vuoteni ovat olleet varsin upeita minulle ja yritykselleni. Kun antaa paljon saa myös paljon. Koko markkinointini on perustunut alun perin suosituksiin. BNI:ssä suosittelua kuitenkin tehdään paljon, paljon tehokkaammin. Olen päässyt mukaan sellaisiin projekteihin mihin en olisi mitenkään muuten voinut päästä. Olisinpa tiennyt tästä aiemmin. Tämä on yritykselle mahdollisuus kasvuun.

Henrik Söderlund Valkeus Oy, BNI Aviapolis

The Latest From BNI View All